Bull Creative kan ieder beeld voor u printen op behang, er zijn diverse soorten behang verkrijgbaar van PVC behang tot vlies behang. U kunt zelf een afbeelding aanleveren, of een foto van een fotostockbureau uitkiezen. Als u een kunstwerk als behang wilt hebben kunnen wij dit ook verzorgen, uiteraard in overleg met de kunstenaar.

U heeft de keuze het behang in de door u gewenste breedte te laten snijden. De standaard breedte die wij hanteren is 50cm breed omdat deze breedte nog zelf te plakken is. Het behang komt natuurlijk het mooist tot zijn recht met zo min mogelijk snijnaden, wij kunnen banen voor u printen tot 160 cm breedte (afhankelijk van de keuze van het materiaal).
Wij werken samen met een professioneel team van behangers die deze grote banen voor u kunnen plakken met een prachtig eindresultaat waar u de naden nauwelijks meer zult zien.

Wij verzorgen ook digitaal geprint behang voor projectinrichting. Dit behang moet voldoen aan bepaalde eisen, het behang waar wij op printen voldoet aan Euro classification EN 13501-1:2007- B – s2,d0 fire rating. Uiteraard kunnen wij in overleg op ieder gewenst materiaal voor u printen.

Voor enkele voorbeelden van het behang kunt u kijken bij ons portfolio op deze site.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze  contactpagina.