BULL CREATIVE produceert reproducties voor kunstenaars, prints voor ontwerpers, binnenhuisarchitecten en andere creatieven. De grafische, technische en materiële mogelijkheden van het printen zijn hierbij eindeloos. Ook produceert Bull Creative topkwaliteit voor particulieren, die graag een bijzonder ontwerp willen hebben voor hun woon- en/of werkomgeving.

Eigenaresse Loes Kok begon in 1998 met een zeefdrukkerij. Haar toenmalige bedrijf Untitled werd al snel uitgebreid met een lijstenmakerij en niet veel later uitgebreid met een digitale printafdeling en galerie. De kernactiviteit van Untitled was het verkopen van kunst alsmede het reproduceren van kunst.
Later is daar productie voor ontwerpers en andere creatieven bijgekomen. In de loop der jaren heeft zij met vele (inter)nationale kunstenaars en ontwerpers samengewerkt zoals Herman Brood, Jeroen Buitenman, Robert Whitaker, Marcel Wanders, Jan Peter van Opheusden, Toon van Driel, Lieve Prins, George Heidweiller, Paul Blanca, Wouter Jansen, Giftart en Pim Smit.
In 2008 stopte zij bij Untitled en is met alle opgedane ervaring een nieuw bedrijf gestart: Bull Creative. Hier ligt de focus voornamelijk op het produceren van prints op kwalitatief hoogstaande materialen. Daarnaast bied Bull Creative een ruim aanbod aan originele kunstwerken en reproducties.

Bull Creative verzorgt hiernaast het management voor de erven van Herman Brood en produceert alle reproducties voor Jeroen Buitenman. Samen met de de firma Noordwand word er gewerkt aan een nieuwe behangserie van Herman Brood.

Bull Creative print voor creatieven op het materiaal dat het beste aansluit bij de wensen van de klant. Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat een mooie print voor bij u thuis kunt maken, helpt bij de inrichting van uw winkel of bedrijfspand, kunstwerken reproduceert of kunst in of verkoopt, dan bent u bij Bull Creative aan het juiste adres.

Om een indruk te krijgen van het werk van Bull Creative, verwijzen we U graag door naar de portfolio op deze website.