PRINTS

Canvasprints: Full colour canvasprints geven een hele andere dimensie aan het beeld. Wij printen uw foto of kunstwerk op canvas (verkrijgbaar in mat en glans) vervolgens wordt het canvas opgespannen op een houten spieraam die in verschillende diktes verkrijgbaar zijn.  Als afwerking kunt u ervoor kiezen uw print te laten inlijsten. Canvas prints zijn uitstekend geschikt voor inrichting in kantoren, showrooms en huizen maar ze vormen bijvoorbeeld ook een prachtig cadeau.
Canvas prints zijn zeer geschikt om reproducties van kunst te maken, het heeft de uitstraling van een schilderij maar is een stuk voordeliger dan een origineel kunstwerk. Wanneer wij reproducties op canvas produceren voor een kunstenaar of galerie worden deze door ons altijd in een gelimiteerde oplage uitgegeven en gesigneerd door de kunstenaar.

Het is bij ons ook mogelijk om uw foto digitaal te voorzien van enkele schilders-effecten, waardoor het net lijkt alsof uw canvasprint echt geschilderd is.
Speciale effecten zoals ‘ColorSplash’ zijn mogelijk, waarbij het achtergrond-beeld in uw canvas in zwart-wit of sepia-tint geprint wordt, terwijl enkele voorgrond items in fullcolor blijven.
Als u niet kunt kiezen welke foto u op canvas wilt laten printen dan kunnen wij meerdere van uw foto’s tot één sprekende canvascollage maken. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden.

Fotoprints: wij kunnen uw foto’s op diverse materialen printen. De standaard keuzes zijn mat, satijn of glossy fotopapier, maar ook kan er gekozen worden voor een ‘artpaper’, wat weer een andere uitstraling geeft dan een gewoon fotopapier. De keuzes voor het artpapier variëren van papier met een glad opppervlakte tot papier met een structuur.

Voor enkele voorbeelden van de verschillende soorten prints  kunt u kijken bij ons portfolio op deze site.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze  contactpagina.